ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ

Κινηματογράφος / Video Art
Oνομάζομαι Χαρά Φρουδαράκη, είμαι 23 ετών καιείμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό Ίδρυμα του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω αρίστη γνώση αγγλικής ανωτάτου επιπέδου Proficiency of Michigan και Lancashire, πολύ καλή γνώση ισπανικών επιπέδου Intermedio και μια εξίσου καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με εφημερίδες όπως τη Metropolis free press (2010-2011) ενώ παράλληλα έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ στο ένθετο περιοδικό του θέματος Big Fish (2009-2010) ενώ παράλληλα είχα συνάψει συμβασιακή εργασιακή συμφωνία με το Δήμο Κερατσινίου όπου πληρούσα θέση υπαλλήλου στο Γραφείο Τύπου κι υπήρξα μία απ'τους διαχειριστές του portal Δήμος Κερατσινίου. Αυτή τη στιγμή κι ενώ έχω συμμετάσχει σε προγράμματα κι εγκυκλίους κινηματογραφικών παραστάσεων στην ταινιοθήκη της Ελλάδος ως βοηθός στα πλαίσια σεμιναρίων της σχολής (Φεμινιστικές Προσεγγίσεις στον Κινηματογράφο, Επικοινωνία και Τέχνη), είμαι υπεύθυνη ραδιοφωνικής εκπομπής web site radio entasi fm 101,1 όπου έχω κατ'εξοχήν μουσικό πρόγραμμα με κοινωνικό σχολιασμό και κάνω πρακτική άσκηση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση το οποίο κοινοποιεί τα καλλιτεχνικά του δρώμενα και μέσω του site adartes 107 όπου εγώ μαζί με άλλα 10 άτομα συντάσσουμε κριτικές, backstage μαρτυρίες, ενώ ερχόμαστε σε επαφή με άτομα κύρους και είχα τη δυνατότητα της εμπειρίας της συνέντευξης και της γνώσης όσον αφορά στη συμπεριφορά, το χειρισμό και την τεχνογνωσία. Το περασμένο φθινόπωρο συμμετείχα σε βοηθητικό ρόλο σε μία art performance όπου έλαβε χώρα στο  Booze Cooperativa από την ομάδα Theatrisastas ενώ παρακολουθώ σεμινάρια στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου στο τμήμα αναλογικής φιλμ φωτογραφίας. Στην αρχή της φοιτητικής μου ζωής είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ και να δουλέψω για το Sales Promotion Centre στο Νέο Κόσμο, όπου ήρθα σε επαφή με το αγοραστικό κοινό κι ανακάλυπτα τρόπους έτσι ώστε να γίνομαι πειστική και προσηνής.
Επιπλέον, πριν λίγο διάστημα ολοκλήρωσα την πρακτική μου στο οικονομικό site ροής emeabusinessmonitor.gr, όπου για 4 μήνες έκανα επιμέλεια, μετάφραση και προσαρμογή κειμένων, ενώ είχα ασχοληθεί και με greenbusiness (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταϊκά κλπ).
Επίσης, μέχρι πρότινος συνεργαζόμουν με το ηλεκτρονικό περιοδικό 3pointmagazine.gr, ως εξωτερική συνεργάτης με θεματολογία άρθρων που προσανατολιζόταν στον πολιτισμό και την κριτική θεάτρου ειδικότερα.
Πιστεύω ότι σε κάθε δουλειά που έχω αναλάβει, την έχω φέρει εις πέρας με πείσμα και μεθοδικά, δέχομαι κατευθυντήριες οδηγίες, δουλεύω κάτω από πίεση, μ'αρέσουν οι προκλήσεις και διαρκώς επιδιώκω να εξοικειώνομαι με τρόπους χειρισμού και επιτυχούς ελιγμού και περαίωσης απρόοπτων καταστάσεων τόσο εξωτερικών όσο κι επαγγελματικών.
Θα ήθελα πολύ να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν όσον αφορά σε μία θέση στην εταιρία σας στα πλαίσια πρακτικής άσκησης κι όχι μόνο. 
Διαθέτω 2 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, η μία είναι του yahoo που χρησιμοποιώ κι η άλλη είναι η [email protected].
Το προσωπικό μου κινητό τηλέφωνο είναι το ακόλουθο: 6970918657 για προσωπική επικοινωνία.
 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
 
Χαρά
 
Υ.Γ: Σε επόμενη επικοινωνία μας και σε απάντηση του e mail , μπορώ αν επιθυμείτε να σας στείλω δείγματα προηγούμενης γραφής μου.
 
Υ.Γ2: Μόλις αυτήν την περίοδο ξεκίνησα μαθήματα ECDL σε γνωστό κέντρο πληροφορικής για την κατοχή τίτλου επάρκειας άριστης γνώσης Η/Υ.

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ