Generation Generous*

Generation Generous*

Δράσεις / Παράλληλες Εκδηλώσεις

Η γεννημένη στην Βρετανία Νατάσα Μαρί Αθανασιάδου ίδρυσε τη Generation Generous* το 2013 μετά από ένα ταξίδι στην Ινδία που της άλλαξε την ζωή. Η επιστροφή της συνοδεύτηκε από μία σοκαριστική συνειδητοποίηση για το πώς μπορεί κάποιος μέσα σε 48 ώρες να βρεθεί από ένα εργοστάσιο μαζικής παραγωγής ρούχων λίγο έξω από τη Mumbai και ένα ορφανοτροφείο που φρόντιζε παιδιά των παραγκουπόλεων της ινδικής πόλης, στην Oxford Street, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια μιας εποχής ξεφαντώματος αγορών λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Έτσι, αναγνωρίζοντας τη δύναμη του καταναλωτή και θέλοντας να προσφέρει, δημιούργησε τη μοναδική σε στυλ τσάντα που βοηθά όλους όσους έχουν ανάγκη.

     


Συμμετέχει στο Athens Fringe Live με το:

Generation Generous*

Μόδα
Venue: Βρυσάκι
Date: Mon, 2014-06-02 - Thu, 2014-06-05
Date: Ώρες λειτουργίας 11:00-21:00
Generation Generous*

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

Η τσάντα Generation Generous* είναι ένα ηθικό, αειφόρο, και γενναιόδωρο αξεσουάρ μόδας σε αποστολή να αλλάξει το αντίκτυπο των τσαντών που κρατάμε τόσο στο περιβάλλον όσο και στην κοινωνία.

Δημιουργούμε κεφάτα, ανθεκτικά και διαχρονικά αντικείμενα μόδας, αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά διατηρώντας δυνατό το ήθος στις εργασιακές συνθήκες. Με την αγορά κάθε τσάντας, βοηθάς  κάποιον να έχει άμεση πρόσβαση σε μία από τις βασικότερες ανάγκες της ζωής  (Τροφή, Πόσιμο Νερό, Στέγη, Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Χειραφέτηση) 

Creative Team

Generation Generous*

Ethical. Sustainable. Generous.

Bag-by-Bag.